Pro HD
Pro HD
Pro HD

In 2012, un producãtor din judeþul Hunedoara s-a gândit sã dea un sens practic noþiunii de patriotism local. Ideea s-a materializat într-un proiect pe care l-am botezat sugestiv „PRO HD” adicã PRODUS îN HUNEDOARA. Sau de ce nu?! PRO HUNEDOARA! 
PRO HD este un experiment al companiei AVIS la care s-au alãturat mai multi producãtori din industria alimentarã a judeþului Hunedoara. 
în prezent, produsele "made in Hunedoara"  pot fi gasite în cele  ? magazine PRO HD deschise în Deva, Hunedoara, Simeria ,ªoimuº si mai nou in Alba Iulia.
Zi de zi, carnea de pui refrigeratã sau congelatã ºi ouãle proaspete sunt asigurate de firma AVIS, cel mai mare producãtor de ouã din Transilvania ºi unul dintre jucãtorii importanþi în domeniul cãrnii de pui din România.
Cea mai mare moarã din România, BOROMIR, face fãinã în Deva pentru toatã þara, dar ºi pentru magazinele PRO HD. Aici pot fi gãsite produse marca BOROMIR: fãinã, pesmet, croasante, covrigei si alte „BUCURII” la preþuri fãrã concurenþã.
Pâinea proaspãtã este furnizatã în fiecare zi de brutãriile TITAN 99 sau Colina Deva. în afarã de pâine,  în magazinele PRO HD mai pot fi cumpãrate ºi produse de patiserie: cozonaci, cornuleþe, foetaje etc. 
Apa mineralã produsã la Boholt sub brandul AQUA SARA este de asemenea o marcã inovatoare pe care o oferim hunedorenilor în magazinele noastre. Conservele de carne sau legume si pateurile ROTINA, produse în fabrica de la Hunedoara, sunt foarte bune si la un pret foarte mic!), fiind apreciate de clienþii PRO HD. Va puteti indulci cu mierea de albine, de cea mai bunã calitate, asiguratã de firma ROMAUST din Rapoltu Mare. 
Cu gândul la sãnãtatea clienþilor noºtri am inclus în lista produselor pe care le comercializãm prin magazinele PRO HD, ceaiurile ºi siropurile produse de FARES Orãºtie ºi sucul natural VITAL proaspãt stors din mere la Bãcia. 
In curand speram sa avem în magazinele PRO HD produse lactate proaspete de la cea mai noua fabrica de lactate din judetul Hunedoara -  TED, Livadia. 

Dacã mai existã ºi alþi producãtori din piaþa alimentarã îi aºteptãm sã se alãture acestui proiect benefic pentru consumatorii care contribuie la creºterea economicã a judeþului nostru. Avem încrederein economia acestei zone care poate creste sustinut prin PRODUCTIE ºi în special în patriotismul local al cumpãrãtorilor.

  
PRO HD - produs in Hunedoara

Echipa PRO HD