S.C. Seba Med S.R.L.
S.C. Seba Med S.R.L.
S.C. Seba Med S.R.L.
S.C. Seba Med S.R.L.
S.C. Seba Med S.R.L.
S.C. Seba Med S.R.L.
S.C. Seba Med S.R.L.
S.C. Seba Med S.R.L.
S.C. Seba Med S.R.L.
S.C. Seba Med S.R.L.
S.C. Seba Med S.R.L.
S.C. Seba Med S.R.L.
Beton Elicopterizat

Nu stiți ce metode de pavare sã folosiți pentru noua dumneavoastrã construcție? Ei bine, atunci tot ce trebuie sã faceți este sã vã informați deoarece în prezent existã foarte multe metode prin care puteți obține pavaje de nota 10, atât elegante cât și durabile, rezistente în cele mai cumplite condiții, deci, puteți apela cu încredere la firma noastrã.

O pavare nouã, elegantã și deloc costisitoare este cea cu beton elicopterizat care este defapt un tip de pardosealã industrialã. La bazele acestui beton stau anumiți compuși din pigmenți și alți aditivi speciali, dar și un ciment foarte rezistent. De asemenea, cu aplicarea tuturor întãritorilor recomandați se va obține un strat monolithic foarte rezistent în orice situație.

în funcție de locul în care este utilizat betonul elicopterizat, existã câteva materiale care se adaugã compușilor existenți: curat simplu sau colorat în nuanțe de gri, roșu, verde sau curat Corindon, dar și compuși metalici, fibre metalice sau polipropilenã.

în general, betonul elicopterizat se folosește în pardoseli pentru hale industriale, în parcãri, garaje sau curti adicã în locurile în care este foarte multã circulație.

Durabilitatea acestui beton este principalul motiv dupã care ar trebui sã vã ghidați în alegerea dumneavoastrã. în plus, este rezistent la rulaj și compresie. Acest tip de pavaj nu are puncte slabe, fiind foarte rezistent. în plus, dacã vã gândiți sã alegeți betonul elicopterizat, atunci trebuie sã știți și cã este foarte ușor de întreținut, așadar perfect atât pentru sezonul cald cât și pentru sezonul rece.

Betonul elicopterizat este cu adevãrat elegant, fiind foarte estetic oriunde l-ați asambla. Nu uitați cã dumneavoastrã puteți alege culoarea pe care o doriți, tocmai pentru a obține un rezultat așa cum vã imaginați. De asemenea, țineți cont și de faptul cã cel mai bine este sã optați pentru o firmã de construcții care are persoane specializate pentru ca lucrarea dumneavoastrã sã fie finisatã în timp util, deci, din nou, puteți apela cu încredere la echipa noastrã. în concluzie, alegeți acest tip de beton pentru o lucrare perfectã!