ECO Kraft Best
ECO Kraft Best

Am început activitatea în anul 2002, fiind promotorii instalatiilor gpl auto în judetul Hunedoara. ECO Kraft Best Deva a reusit sa se impuna si sa devina lider pe piata judetului Hunedoara si chiar in Transilvania  datorita seriozitatii, calitatii serviciilor oferite, prin montaje la standarde europene si toate acestea datorita profesionalismului si experientei acumulate în cei trei ani de activitate. Un element foarte important si bine apreciat de clienti este faptul ca ne ocupam exclusiv de instalatii gpl auto,pentru ca am vrut sa facem un singur lucru dar pe care sa îl facem impecabil, astfel ca putem spune fara falsa modestie ca suntem specialistii numarul 1 in judetul Hunedoara si Transilvania  în domeniul instalatiilor gpl auto.

Eco Kraft Best DEVA monteaza instalatii de alimentare alternativa cu gpl auto :

 • marcile : TOMASETTO ACHILLE, MARINI, BRC, LANDI RENZO,BIGAS, LANDI, LOVATO, AUTRONIC, LO GAS – toate productie Italiasi PRINS -Olanda
 • pentru toate tipurile de motoare alimentate cu benzina cu puteri cuprinse intre 30 kw si 440 kw
 • rezervoare gpl auto cilindrice de 25,30,42,48,55,60,80,90 l si toroidale de interior si exterior (pentru camionete , microbuse, break-uri, e.t.c.) 
 • garantie 24 luni 
 • omologate R.A.R. 
 • instalatiile gpl corespund Regulamentului 67-ECE-ONU, amendamentul-1 SI REGULAMENTULUI E 115 ECE ONU

Motto-ul Eco Kraft Best DEVA este: “FI ECONOMIC SI ECOLOGIC CU ECO KRAFT BEST DEVA“ care se justifica prin montarea unei instalatii gpl auto astfel: economia deosebita prin scaderea cu cca. 46% a cheltuielilor cu combustibilul pentru aceiasi distanta parcursa si reducerea poluarii cu cca.40%, care duce la protejarea mediului înconjurator care are mult de suferit în urma poluarii auto mai ales în România. De altfel putem spune ca Eco Kraft Best DEVA este unul dintre cei mai importanti factori ecologici ai judetului Hunedoara, cca 10000 de autovehicule polueaza mai putin datorita montajelor pe care le-am efectuat pâna în prezent , contribuind astfel la protejarea viitorului copiilor nostri, oferindu-le un mediu mai curat si mai sanatos!!!

Carburantul de tip gpl auto reprezinta un amestec de hidrocarburi, mentinute in stare lichefiata sub presiune, ce pot fi utilizate in faza gazoasa drept combustibil, si include doua tipuri de gaz - butan si propan. Pe piata carburantilor auto, gpl auto intra in competitie directa cu benzina si motorina

 

* Rezervoarele sunt fabricate dintr-un oþel special (tratat împotriva fisurilor), cu o grosime de 3,5 mm. Ele sunt fixate pe autovehicul cu platbande ºi suporþi dimensionaþi sã garanteze, cu rezervorul plin, buna ancorare la solicitãri datorate unei accelerãri sau decelerãri extrem de mari.
    * Rezervoarele autovehiculelor pe gaz sunt construite dintr-un aliaj special de 20 de ori mai rezistent la strãpungeri decat rezervoarele de benzinã, metanol sau etanol.
    * Noile recipiente cilindrice sunt construite cu un dispozitiv care nu permite umplerea lor peste capacitatea de 80% permiþând, în cazul creºterii temperaturii, cresºterea gazului în volum fãrã a ieºi gazul din rezervor.
    * Datoritã dispozitivului special montat pe rezervor, acesta nu se va umple decât la 80% ±3% din capacitate, asigurându-se în felul acesta crearea unei perne de aer pentru dilatarea gazului.
    * în cazul opririi accidentale a motorului, sistemul electric SAFETY CAR închide gazul în trei puncte (pe rezervor în spate si în cele doua electrovalve din faþã).
    * GPL-ul are cea mai mica razã de flamabilitate dintre toþi carburanþii alternativi.
    * GPL-ul ºi aerul nu se vor aprinde decât dacã sursa de caldurã ajunge la cel puþin 940 de grade Fahrenheit. în contrast o sursa de benzinã se aprinde dacã sursa de caldura ajunge la 430-500 e grade Fahrenheit.

Avand in vedere ca mari personalitati mondiale folosesc masini alimentate cu gpl auto si rezultatele deosebite a testelor la impact si foc realizate de mari producatori de autovehicule, fac ca gpl auto sa fie un combustibil mai sigur si mai ecologic decat benzina.

Eco Kraft Best DEVA, care a devenit lider pe piata instalatiilor gpl auto a judetului Hunedoara si in Transilvania  prin experienta acumulata, calitatea montajelor si diversitatea instalatiilor gpl auto,oferite la cele mai mici preturi, va ofera si garanteaza:

 • calitate si profesionalism, montajele fiind de o calitate ireprosabila, nu se folosesc ”artificii ieftine”, toate componentele fiind originale; 
 • preturi imbatabile, cele mai mici de pe piata (negociabile în functie de numarul de instalatii solicitate); 
 • posibilitatea achizitionarii instalatiilor GPL auto si in rate printr-un sistem simplu de creditare. 
 • service si revizii periodice gpl auto, piese de schimb gpl auto;
 • personal specializat GPL cu vasta experienta în domeniul GPL ;
 • atelier instalatii gpl auto ,autorizat R.A.R., situat in DEVA, Cristur, soseaua Hunedoarei, nr. 74 ( statia de autobuz la DJ 68, spre Hunedoara) - autorizatie R.A.R. HD 024 GPL

 

Spuneti si dumneavoastra STOP RISIPEI ! si montati o instalatie gpl la Eco Kraft Best DEVA pentru ca :
"Omul gospodar isi face iarna car si vara sanie, iar cel ISTET isi monteaza o instalatie gpl la Eco Kraft  Best "

Nu mai arde banii cu benzina puneti gpl !!!

ECO KRAFT BEST iti prezinta " RATE MAGICE"

De ce "RATE MAGICE" ?

Pentru ca se" PLATESC SINGURE"

Cum?

Din economia produsa de instalatia gpl se poate PLATI RATA si mai si raman BANI DE BUZUNAR !!! fara a investi nici un ban !

Monteaza o instalatie gpl in RATE si iti maresti bugetul in functie de cat circuli pe gpl si economisesti banii, care alfel ard pe benzina!!!

NU MAI ARDE BANII CU BENZINA, PUNETI GPL!!!